ChaguanasNameDistributietransformator voor het type vakZware positieven hebben vaak prijsstijgingen

vrijgavetijd:2022-03-21 18:27:02 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:208

Kerntips:ChaguanasName,Fout oordeel van de transformatorDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn

Fout oordeel van de transformator

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

ChaguanasNameEr zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord,ChaguanasNameVolledige lijst van Power Transformer Models, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Turagurghonworld.kgmVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat) kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Geluid bij faseuitval


ChaguanasNameDistributietransformator voor het type vakZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingenVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

InstallatiematerialenVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.


ChaguanasNameDistributietransformator voor het type vakZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingenHet omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern,ChaguanasNameElektrische boxtransformator, snijproces van ijzerchip,ChaguanasNameIs de droge transformator een boxtransformator, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

kwaliteitsnormIn het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Look van olie van de radiator

ChaguanasNameHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Verminderde isolering

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

ChaguanasNameadviserennieuws
ChaguanasNameLaatste nieuws