ChanguinolaVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompWelke factoren zijn gerelateerd aan uw pr

  • vrijgavetijd:2023-02-24 11:41:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:431
  • Korte omschrijving:

    Changuinola,   De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en

Artikel inhoud

   De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.

   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.

Changuinola   Dat wil zeggen, eerst, controleer of het bedrijfsgeluid van de apparatuur redelijk is; Ten tweede, controleer of de alarmeenheid lekkage en oververhitting alarmsignalen heeft; Ten derde, controleer of de trilling van de geleidestaaf normaal is; Ten vierde, registreer de stroom en stroom van de werking van de waterpomp. Als er een probleem is bij de bovenstaande inspectie, moet de oorzaak worden geanalyseerd en tijdig worden gemeld.

   Ten tweede, wordt de gebruikte macht niet aangepast, zodat zal de motortemperatuur te hoog zijn na langdurige overbelasting; Bovendien zal frequente opstarten tijdens gebruik ook leiden tot koorts, dus ik

Jitra.   De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.

   Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.

   Sommige onzuiverheden zullen de waaier verstrikken, dus over het algemeen zal de open waaier worden gebruikt dus er is geen noodzaak om zich zorgen te maken over vastzitten in het proces van het transporteren van afvalwater.


ChanguinolaVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompWelke factoren zijn gerelateerd aan uw prijs



   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.

   Pipeline booster pomp: in feite, de pijpleiding

   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is,ChanguinolaVerticale pijpleidingpomp met splitsing, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.

veiligheidseisen   De mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste materialen, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.

   Wanneer de dompelmestpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, moet de zuigpijp in water worden geplaatst en moet de pomp worden gestart. Vanwege speciale structurele vereisten, wanneer de motor van de drijfmestpomp in het water wordt ondergedompeld, moeten de drijfmestpomp en de ondergedompelde drijfmestcirculatiepomp boven het wateroppervlak worden geplaatst, zodat ze moeten worden bevestigd anders zal de motor in het water vallen


ChanguinolaVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompWelke factoren zijn gerelateerd aan uw prijs



   Over het algemeen is de duikdiepte van de dompelbare modderpomp niet meer dan meter, en de verrichting is betrouwbaar. Waarom niet meer dan meter? Dit is het cruciale technische punt van de dompelbare modderpomp, niet omdat de modderpomp een probleem heeft, maar omdat

Onderhoud van apparatuur   De installatie van dompelbare modderpomp is een stap die betrokken moet worden. Omdat we er allemaal om geven, is het vooral omdat de installatie direct invloed heeft op het gebruikseffect. De installatie moet naadloos verlopen. Sommige belangrijke werkpunten kunnen worden gezien bij het installeren van de drijfmestpomp.

   Het daaropvolgende bedrijfsgeluid van de modderpomp neemt toe. Zodra de modderpomp omkeert, zal de kloof van het transmissiedeel onvermijdelijk toenemen. Als het niet zorgvuldig wordt aangepast, kan er veel lawaai optreden in het latere verrichtingsproces, dat wordt veroorzaakt door de wrijving tussen de waaier, de schede en de beschermplaat

   De geharde modderlaag stort in na het ontharden,ChanguinolaPijpleidingspomplichaam, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.

Changuinolabing water dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken, en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigd

   Het, generator en markt gevormd aan het begin van de bouw hebben geleidelijk gevormd

   Balans van.

ChaguanasNameOverige productinformatie
  • ZygageHydraulische mobiele instapbrugDe kwaliteit is gestegen en de prijs is ook gestegen

    ZygageHydraulische mobiele instapbrugDe kwaliteit is gestegen en de prijs is ook gestegen

  • Tihei.Liftplatform van aluminiumlegeringDe juiste manier om te oordelen

    Tihei.Liftplatform van aluminiumlegeringDe juiste manier om te oordelen

  • Salsalsalle.Drie verdiepingen kleine lift voor familie gebruikAnalyse van operationele zaken

    Salsalsalle.Drie verdiepingen kleine lift voor familie gebruikAnalyse van operationele zaken

  • Hamburg-EimsbuettelHydraulische hefplatformtruckVersterk het belang van effectieve integratie

    Hamburg-EimsbuettelHydraulische hefplatformtruckVersterk het belang van effectieve integratie

  • AntibesHydraulisch platform hydraulisch heffenHet is allemaal de drager voor dealers om te overleven

    AntibesHydraulisch platform hydraulisch heffenHet is allemaal de drager voor dealers om te overleven

  • Kutno.Explosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenWat zijn de belangrijkste redenen voor

    Kutno.Explosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenWat zijn de belangrijkste redenen voor

  • Stuttgart.Dubbel vork hydraulisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor installatie en bediening

    Stuttgart.Dubbel vork hydraulisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor installatie en bediening

  • Stuttgart.Hydraulische liftstructuurkneedbaarheid

    Stuttgart.Hydraulische liftstructuurkneedbaarheid

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!